Fucking Flinkt måltid

Ny tænketank skal give os bedre måltidskultur. Spaghetti med kødsovs skal udfordres. Vi skal væk fra tv’et, være villige til at prøve nyt, lave vores egen mad, og bruge flere penge på kvalitet. Alt sammen både godt og klogt. Og det er svært, at være uenig i Dan Jørgensens måltidsmission.

Men hvad ville der ske, hvis Dan Jørgensen og alle os andre, turde drømme større? Hvis vi nu satte os for at bruge netop måltidet til at skabe fremtidens Danmark?

I dag spiser 85% af danskerne sammen med andre mennesker 5 dage om ugen. Og langt hovedparten af det mad, der serveres er hjemmelavet. Set med flinke briller gør det ikke så meget, at der engang imellem ryger købte fiskefrikadeller eller en frysetørret pizza på spisebordet.

Men derfor kan det alligevel være interessant at snakke om, hvad vi kan bruge måltidet til.

Først på sommeren stod Fucking Flink for Verdens flinkeste sammenskudgilde. Vi ville byde turister og andre udenlandske besøgende velkommen til Danmark og havde derfor inviteret forskellige danskere, turister og andre udlændinge til at dele et fælles måltid. Middagen var en del af et større initiativ.

Verdens flinkeste sammenskudsgilde er bare et eksempel på måder at bruge måltidet. Jeg er overbevist om, at vi kan finde på mange flere, der også rækker ud over egne grænser. Så hvis der er en ekstra plads ved tænketanksbordet, er Fucking Flink klar.

Tina

Skærmbillede 2014-09-08 kl. 14.40.44

 

Skærmbillede 2014-09-08 kl. 14.45.45

Læg en Fucking Flink besked

comments