Fucking Friendly Danes: Velkommen, turister

Skærmbillede-2014-06-06-kl.-15.12.24

Danmark er cool. Übercool. Som land får vi skyhøje anmeldelser i internationale magasiner, og vores hovedstad er blevet kåret som en af de fedeste metropoler. Sådan! Men hvordan kan så det være, at verden ikke kommer på besøg i horder? Hvorfor taber vores turismeindtægter terræn i forhold til vores naboers?

TJEK OGSÅ: F***ING FLINKE DANSKERE

Vi kan ikke konkurrere på seværdigheder. Og vi kan slet ikke konkurrere på solfaktor. Så derfor bliver vi i det mindste nødt til at konkurrere på gæstfrihed, imødekommenhed og fucking flinkhed!

For vi kan vel godt være cool og åbne på samme tid? Flink men samtidig med masser af spræl og kant?

Derfor vil vi i Fucking Flink og ServiceLovers de næste to uger sætte fokus på at byde vores kære turister – deriblandt også alle danskere, der ferierer i landet – velkommen! Sammen skal vi Fucking Friendly Danes løfte stemningen, hejse flaget og vise, hvad Danmark også er.

Fucking Friendly Danes Guide to WOW?

Hvordan byder man bedst folk velkommen i ens eget land? Det gør man blandt andet ved at give de bedste insidertips til gode oplevelser. Derfor har vi i Fucking Flink og ServiceLovers sat os for at gå i gang med at skabe en co-created guide til de bedste wow-oplevelser i hele landet. Og vi har brug for alle jeres insidertips for at kunne lave det. Hvor får man perfekt betjening, super service, åben gæstfrihed, nysgerrig imødekommenhed? Kort sagt: wow-oplevelser i Danmark? Kom med dine bud, så samler vi dem i vores guide til wow-oplevelser.

Vi starter i dag, og så må vi se, hvor stor en guide vi kan skabe i år. Men vi vil løbende opdatere og udvide guiden og efterfølgende udgive den som en gratis guide til turister, der besøger Danmark i sommermånederne.

TJEK OGSÅ: Samtalestartere

Nu tager vi hul på arbejdet med at skabe en hel guidebog af wow-oplevelser, der er så eventyrlige, at turisterne fortæller om dem, når de kommer hjem.

For hånden på hjertet: Man har sgu da lyst til at besøge til et land, der både er super cool og samtidig proppet med Fucking Friendly Danes.

Læg en Fucking Flink besked

comments