På Roskilde med #VENSKABER

For et par uger siden tog vi turen til Aarhus og NorthSide for at være med til at sprede det gode budskab om #VENSKABER. Sammen med Ventilen og SNAK inviterede vi folk indenfor i #VENSKABER-installationen, hvor man kan snakke, spille spil, tage en tur i kuglebadet og meget mere. Formålet er at give folk mulighed for at styrke nuværende relationer eller skabe nye.

TJEK OGSÅ: På NorthSide med #VENSKABER

#VENSKABER er således et projekt, der har til formål at få os til at reflektere over vores venskaber, skabe nye – og gennem samtaler med vores venner, og dem vi ikke kender, at skabe refleksioner over vores liv.

Projektet har lejrbål her

Med det for øje sætter vi nu kursen mod dyrskuepladsen i Roskilde, hvor vi gentager succesen fra Aarhus. Fra dørene åbner til campingområdet, kan du finde os derinde. Fra om formiddagen til tidlig aften – både i opvarmnings- og musikdagene.

Så kom forbi og hyg med os, dine venner og veninder og dine nye bekendtskaber. Vi er klar til at snakke om både det store og det små. Hvad end du har lyst til. Også hvis det bare er til en slapper i kuglebadet.

I løbet af festivalen lægger vi løbende billeder op på vores Instagram-profil (@fflinkstagram), så er du ikke på festivalen, kan du følge med der. Tag også dine egne fotos og oplevelser fra vores #VENSKABER-sted med netop #venskaber, #ns15 og #fuckingflink.

TJEK OGSÅ: Tur til NorthSide: Sol, sniksnak og smil

Læg en Fucking Flink besked

comments