Udfordring #2: Nr. 7 i din tlfbog

chal2

Team Danmark skulle lade tilfældighed styre i denne opgave. Læs her, hvad de havde af oplevelser med det.

TJEK OGSÅ: 11 stærke spillere: Team Danmark er klar


Højre kant – Anne-Emmanuelle

At home after a long day at work and a great evening with my girl friends Weronika Markowska and Rikke Brooke Rasmussen….

Posted by Anne-Emmanuelle Charles Bertelsen on Wednesday, 21 October 2015

Forward – Morten Hyllegaard

Har netop snakket i telefon med Anders. Han var glad, men også lidt overrasket over at jeg havde sendt ham et gavekort p…

Posted by Morten Hyllegaard on Wednesday, 21 October 2015

Forward – Anja Andersen

Mød Andreas. Han er nr. 7 i min telefonbog, så derfor skulle han forkæles i dag. Heldigvis blev det ham, og jeg glædede mig til at forkæle ham. Andreas bor bag os, og han er som en storebror for min søn Mads. Han har trøstet, bundet snørebånd, lært fra sig på alle måder ... han er en gennemført dejlig dreng. Her er han lige kommet hjem fra en lang dag i skolen og har fortjent Nutella-pandekager.

Venstre kant – Susanne Jensen

I dag skulle der gøres noget godt for nr. 7 i min telefonbog. Hos mig er det min kære kollega Anne (selvfølgelig fik min anden kollega det samme – der skal ikke være forskel). Så se her, hvad der ventede hende, da hun mødte.

Central midtbane – Marcus Califano

Min kontakt nr. 7 kunne desværre ikke nå at mødes på dagen onsdag. Derfor er aftalen udskudt til mandag, hvor planen er, at jeg laver mad, vasker op og alt muligt andet flinkt hjemme hos hende.

Central midtbane – Sabina hvid

#FuckingFlink, #TeamDanmark, #udfordring, #hyggepakke. I dag er jeg sød ved nr. 7 i min telefonbog☺️? Hvem er nr. 7 i jeres telefonbog? Og hvis i skulle gøre noget flinkt, hvad skulle det så være?

Posted by Sabina Hvid on Wednesday, 21 October 2015

Central midtbane – Pernille Wichmann

Fucking Flink udfordring #2: Vær fucking flink overfor nr. syv i din telefonbog. Min telefonbog peger på Agnes. Agnes er…

Posted by Pernille Wichmann on Wednesday, 21 October 2015

HØJRE BACK – TINE LAULUND

Nr. 7 i min telefonbog er Annette, som jeg gik i folkeskole med fra 1978-1985. Herefter skiltes vore veje … lige indtil vores gamle skole havde jubilæum, og vi mødtes igen. Meget var ændret for os begge, og de to nudler-med-ketchup-spisende tøser havde rigeligt at tale om. Annette har min største respekt, og derfor skulle hun have denne skønsang i dag.

Midterforsvarer – Kevin Joel

image1

Midterforsvarer – Louise taarnhøj

2.2

Milena Metrak – venstre back

Dagens udfordring: Hver flink over for person nr. 7 i din telefonkontakter på mobilen.Jeg kan afsløre, at jeg i min…

Posted by Milena Metrak on Tuesday, 20 October 2015

Læg en Fucking Flink besked

comments