Verdens flinkeste sammenskudsgilde

Kampagnen #fuckingfriendlydanes forsøger at sætte fokus på de besøgende i Danmark, og den måde vi interagerer med dem på. Under selve hashtagget, på Instagram og Facebook, blev der uploadet gode historier om mødet med turister, turisters opfattelse af Danmark og meget mere. Samtidig bad vi jer læsere om hjælp til at skabe det flinkeste sammenskudsgilde, som skulle nydes af både danskere og turister, som vi havde inviteret til aftenen.

Vi ville skabe et sammenskudsgilde sammen med de danskere der havde lyst til at deltage, fordi hvis der er en ting som vi danskere er gode til, så er det at dyrke fællesskaber og skåle med hinanden på kryds og tværs af alle samfundslag. Men da vi måske ikke er så gode til at vise det overfor turisterne og de herboende udlændinge, så må vi blive bedre til det. Derfor gik vi forrest og tog initiatviet til verdens flinkeste sammenskudsgilde.

Først og fremmest tak til alle jer, der kom med gode forslag til hvad vi kunne servere for gæsterne, hvor vi kunne afholde det, og hvor vi måske kunne være heldige at få sponsoreret ting til sammenskudsgildet. Der var også flere kunstere, der meldte sig på banen og tilbød alt fra korsang til a capella rap musik. Det var super inspirerende at se hvor mange af jer, der var med på at skabe en flot aften for de inviterede, og vi er kede af, at vi ikke kunne tage imod alle tilbuddene, men I skal vide at de var værdsat!

Vi endte med at skabe en fantastisk aften hvor det åbne møde og vidensudveksling på tværs af alle nationaliteter var i fokus. Thomas, som er ungdomspræst på Vesterbro, havde givet os lov til at bruge Ukirke, som dannede de smukkeste rammer om vores aften. Thomas fortalte om hvordan man kan lave en kirke om til et performance venue, og hvordan man kan bruge kirkerummet til forskellige kreative og ikke mindst nødvendige tiltag, som for eksempel verdens flinkeste sammenskudsgilde.

Fotografer: Lotte Hollesen kamph og Sig Photos.

Screenshot 2014-07-04 16.22.41

 

Lars AP fortalte om Fucking Flink bevægelsen, hvad vi laver, og hvordan vi prøver at gøre verdens lykkeligste land til verdens flinkeste land.

Screenshot 2014-07-04 16.23.46

 

 

Barrett Powell fortalte om sine egne oplevelser som herboende amerikaner. Hun har skrevet en føljeton om service niveauet i Danmark, og om hvordan nogen turister oplever København. Læs med her.

Screenshot 2014-07-04 16.24.40

 

Der blev serveret lækker mad, drikke og underholdning fra Mikkeller, La Glace, Madsvinet, KOST, Horesta, Copenhagen Post, Brun, Tempokiosken.

Screenshot 2014-07-04 16.26.21

Screenshot 2014-07-04 16.26.06

Screenshot 2014-07-04 16.25.44

Screenshot 2014-07-04 16.25.30

Screenshot 2014-07-04 16.25.19

 

Det var en smuk aften hvor nationaliteter, viden og meninger blev blandet I en stor flink bunke, og vi så gode tilbagemeldinger at vi gerne vil fortsætte initiativet. Du kan læse meget mere om baggrunden for initiativet her.

Læg en Fucking Flink besked

comments