Cyklede ud i fredagen med en dele-Twix

I løbet af uge 43 har vi hos Fucking Flink testet teknikker fra FUCKING FLINK DIG SELV i AarhusOdense og København. Teknikker til at træne den sociale sixpack.

TJEK OGSÅ: Aarhus kan også: BFF-eksperiment over morgenkaffen

Sammenhængskraften skulle styrkes
Sidste etape var i hovedstaden fredag. Med søvnen tværet ud af øjnene begav vi os mod et af de travleste steder i København om morgenen: Dronning Louises Bro. Flere tusinde cyklister træder løs i pedalerne lige netop der på vej til arbejde og skole. Og det var vores crime scene. Stedet, hvor vi skulle give københavnerne en mulighed for at være flinke. Planen var at stå med favnene fulde af dele-Twix i 90 intense minutter fra 7.30 til 9.00 og give de lækre chokoladebarer til de forbipasserende.

Lars AP i gang med at uddele Twix. Tricket var at holde godt øje med, hvornår lyskurven skiftede farve.

TJEK OGSÅ: Udfordring #3: Del en Twix

Så de kunne altså bare få dem og cykle videre, siger I? Ja, men lige med én betingelse: De skulle dele den med en person, de ikke kendte. Og der er en Twix perfekt – to lige store stykker chokolade, så man skal ikke knække den over udfra øjemål eller noget. En-til-dig-og-en-til-mig-chokolade. På den måde kunne en Twix være med til at skabe sammenhængskraft blandt vi mennesker – og i øvrigt være en virkelig god undskyldning til at møde et nyt menneske.

Cykelkøen er altid lang lige her om morgenen. Her er vi helt oppe foran.

Det blæste en halv pelikan, men solen skinnede på livet løs, og folk var heldigvis ikke blevet hjemme under dynerne, så vi skulle ikke bruge mere end 40 minutter på at kunne ‘melde udsolgt’. Folk skulle liiiige finde ud af, hvad det var, vi rendte rundt og lavede i vores skilte der ved cykelstien, men så smilede de også og ville gerne have en dele-Twix med til fredagen. Og de var helt med på betingelsen. De var nysgerrige og var hurtige til at række hånden op eller sige: “Jeg vil også gerne ha’ en, tak…”

Efter få minutter var der f.eks. en cyklist, der klarede udfordringen med det samme og delte Twix'en med en medcyklist foran.

Det var høj som lav, frisk som træt (okay, førstnævnte var klart i overtal), ung som gammel, der slog vejen forbi den travle bro denne fredag morgen. På vej til skole, på arbejde eller et tredje sted hen. Om det var det ene eller andet, var de klar på at få en social godbid med. Lige til at ryge ned i maven og styrke den sociale sixpack samtidig inden weekenden.

TJEK OGSÅ: Flinke Odense: Sådan brugte fem fynboer 100 kr.

Blandt andre Tine Andreasen fik en Twix med:

Har fået en twix af #fuckingflink til at dele med en jeg ikke kender så godt endnu #godfredagskarma

Et billede slået op af Tine Andreasen (@tinerubeck) den

Så snart der var rødt lys, kunne vi springe til med Twix

Mange smil at starte dagen på
Pludselig cyklede folketingsmedlem Christine Antorini forbi. Så kom en far forbi med sine børn i ladcyklen. Fem minutter senere var det en ellers travlt udseende studerende, der lige måtte have lidt godt med til resten af dagen. Alle som en kunne de ikke holde smilene tilbage. De tog sig også ofte tid til lige at stoppe op og høre mere om Fucking Flink. Selvom det måske skabte lidt trafikalt kaos en gang eller to. Det beklager vi! Også to af spillerne på Team Danmark kom forbi. Den ene var Milena, som tog en tørn og hjalp med at dele Twix ud. Den anden var Louise, der kom forbi, sagde hej og hurtigt smittede os med sin glæde. De beviste begge, hvorfor de er med på Team Danmark.

TJEK OGSÅ: Udfordring #1: Tag en pedelfie

Louise tog dette billede fra aktionen: 

Læs her, hvordan Team Danmark klarede Twix-udfordringen

Som nævnt fik de mange hundredevis Twix, vi havde pakket vores rygsække med, altså hurtigt munde at mætte. Og mennesker at rykke nærmere hinanden. Folk var glade og hjalp os med at få sparket fredagen godt i gang. Med mulighed for at gå på weekend med en ny Twix-ven.

I hele uge 43 afprøvede vi tips og tricks fra FUCKING FLINK DIG SELV. På vores blog kan du læse alt om, hvordan det gik. 

TJEK OGSÅ: Udfordring #2: Nr. 7 i din tlfbog

Læg en Fucking Flink besked

comments