FFlink coverpix_coverpix_18

Lars AP’s nye bog FUCKING FLINK DIG SELV udkom 1. oktober 2015. Vil du gerne købe den? Du skal være så hjertens velkommen! Vil du gerne lige tænke over det? Det er ok … men så gør det over en kop kaffe, mens du læser uddraget her. Så kan du bagefter beslutte, om du virkelig kan leve uden bogen.

Forskningen e11215745_10153665607829096_4256590749637391546_nr ikke i tvivl:

Er du flink, lever du længere. Du er lykkeligere, mere kreativ, har flere venskaber, et bedre helbred, og du klarer dig bedre på jobmarkedet. Flinke personer får også andre mennesker til at blomstre, de g
ør hele nationen mere tolerant, nedbringer sygdomsniveauet og mindsker ensomheden (og i Fucking Flink arbejder vi også på at bevise, at flinkhed styrker dit sexliv og får dig til at tabe dig om taljen).… men du kan ikke like dig til det. Du skal ud at gøre det!

– For fem år siden, da jeg skrev bogen Fucking Flink, mente jeg, at der var brug for et allekald. Vi havde brug for igen at sætte fokus på det, vi i Danmark gennem de sidste 150 år har været rigtig gode til: det sociale, at forbinde mennesker. Jeg mødte en kæmpe opbakning. Næste skridt må ikke bare være at snakke, og like på sociale medier, men faktisk at gøre noget. At vi tager fat og skaber en myriade af småbevægelser, der skaber en positiv forandring i vores egne liv. Det er ikke let: det kræver både mod og ihærdighed. Bogen her skal inspirere folk til at tage fat, forklarer Lars om sine tanker med bogen.

Om bogen

Fucking Flink Dig Selv er et træningsprogram, der gennem fem trin styrker din sociale sixpack og gør dig til den, alle vil lege med. På arbejdspladsen, i skolen og i nabolaget. Fucking Flink Dig Selv er fuld af tips og tricks til, hvordan du går fra at være Facebookliker til at blive en handlekraftig doer … så du ender som et fyrtårn i at skabe en bedre verden for dig selv og alle dem, du omgås. Så du bliver ham eller hende, alle vil lege med. 

Om Fucking Flink

I 2010 udgav Lars AP bogen Fucking Flink, der blev starten på en hel ny bevægelse. Siden da er det gået stærkt. I dag følger 176.000 danskere Fucking Flink på Facebook, vores sociale medier har fået et skud Online Overskud, et nationalt turisme-initiativ rullerFucking Flinkeskolen er sat i gang, mens store organisationer som DSB, Call me og Novo Nordisk har meldt sig som samarbejdspartnere. Og hey: Fucking Flink er faktisk også en medlemsforening. Læs mere HER.

FUCKING FLINK DIG SELV udkom d. 1. oktober 2015 på People’sPress. 200 sider. Vejl. pris: 199,95 kr.

I humør til en flink historie? Hop forbi vores Facebook-side.