#fuckingfriendlydanes: Nu er guiden her

De fleste danskere er efterhånden vendt tilbage fra ferie, men turisterne strømmer stadig til Danmark i disse uger. Så lad os sammen råbe velkommen og vise dem vores land med manér. De fedeste steder, de mest interessante oplevelser – simpelthen det allerbedste, vores land har at byde på i form af gæstfrihed, imødekommenhed og fucking flinkhed.

TJEK OGSÅ: Her er den gode service i Danmark

Meget at vise turisterne
Vi har her over sommeren samlet folkets tips, råd og insiderviden i en mini-guide med wow-oplevelser. Vi har sammen med ServiceLovers sendt folk ud i Danmark med det formål at finde landets bedste service – de historier er med i guiden.

TJEK OGSÅ: 10 wow-oplevelser med service

Dels har vi været i gemmerne for at finde nogle af de bedste eksempler på service, som I har sendt os. Der er også en masse fucking flinke følgere derude, der bare er kommet med lækre tips, så jeres forslag er også med.

Til sidst har vi på Fucking Flinks kontorer i København også givet vores bedste bud på gode oplevelser i byen.

TJEK OGSÅ: Ny Fucking Flink-praktikant

Det er der kommet en PDF-guide ud af, som vores nye og dygtige praktikant Alberte har lavet. Jo, jo, den er da overskuelig i år, men vi vil løbende opdatere og udvide guiden, så vi hvert år kan give den som en gratis guide til turister, der besøger Danmark i sommermånederne. Hvem ved … måske udkommer der en dag En Fucking Flink-guide til Danmark!

#fuckingfriendlydanes - THEGUIDE

Her er hele guiden.

Del den meget gerne med alle, du kender.

TJEK OGSÅ: Fucking Friendly Danes: Velkommen, turister

Der skal lyde et stort tak til følgende personer for at bidrage til guiden:

Tina, Josephine, Louise, Cathrina, Pernille, Majbritt, Christine, Dorthe, Josephine, Ingbritt, Jeanne, Kristine, Tine, Jette, Else, Anne Mette, Ida, Jørgen, Rikke, Helene, Stephanie, Jakob og faster Majbritt, Helle og Susanne.

Læg en Fucking Flink besked

comments