Tjek resultatet: Sådan klarede Team Danmark udfordringerne

Fucking Flinks målsætning er, at Danmark skal være det flinkeste land i verden i senest 2025. Og netop det fik vores 11 mand høje Team Danmark sparket os godt henimod i en hæsblæsende uge 43. De beviste i de tre udfordringer, de var ude i, at vi som nation kan træde hinanden nærmere ved sammen at træne vores sociale sixpacks.

Fucking Flink Team Danmark m. spillere

TJEK OGSÅ: 11 stærke spillere: Team Danmark er klar

Her kan du læse alt om, hvad Team Danmark havde af oplevelser med udfordringerne.

banner1

Sværhedsgrad: 3/5

Selfien kender du. Men kender du pedelfien? Vi vil have flere mennesker med på de fotos, vi tager! For det er fucking flinkt at inddrage andre. Være sammen om ting. Træde hinanden nærmere – også når det gælder de snapshots, vi tager i ét væk i løbet af dagen. Derfor skulle Team Danmark ud at finde den i lige netop deres liv, som fortjente at komme med på deres pedelfie. Det kunne være pedellen. Måske børnenes SFO. Det var helt op til spillerne på holdet.

TJEK OGSÅ: Udfordring #1: Tag en pedelfie

Sabina Hvid – playmaker – tog en pedelfie med sin mormor:

#Pedelfie,#FuckingFlink, #TeamDanmark! Min mormor er flink hver dag hele året rundt! Hun starter dagen kl. 7, hvor hun…

Posted by Sabina Hvid on Sunday, 18 October 2015

TJEK OGSÅ: Aarhus kan også: BFF-eksperiment over morgenkaffen

banner2

Sværhedsgrad: 4/5

Du har sikkert mange kontakter i din telefon, som du ikke har snakket med i 100 år. Ikke fordi der nødvendigvis er nogen grund til det – sådan er det bare. Men i denne udfordring skulle de 11 spillere tænde deres telefon, scrolle ned til nr. 7 blandt deres kontakter og gøre noget flinkt for ham eller hende. Der skulles sendes overskud afsted. Om det så var til mormor, en gammel klassekammerat, chefen eller en helt fjerde. De skulle forkæles lige netop denne dag.

TJEK OGSÅ: Udfordring #2: Nr. 7 i din tlfbog

Milena Metra – venstre back – var særligt kreativ:

Dagens udfordring: Hver flink over for person nr. 7 i din telefonkontakter på mobilen.Jeg kan afsløre, at jeg i min…

Posted by Milena Metrak on Tuesday, 20 October 2015

TJEK OGSÅ: Flinke Odense: Sådan brugte fem fynboer 100 kr.

banner3

Sværhedsgrad: 5/5

Denne udfordring skulle runde ugen af. Nu skulle der for alvor mod til, for nu gjaldt det om at tage kontakt til en fremmed. Skabe bånd til vedkommende via en Twix – den perfekte dele-chokoladebar. Og samtidig få lidt velfortjent fredagsslik. Det er nemt nok at dele slik med folk, man kender, men at vade hen til en komplet fremmed og spørge? Nej. De 11 spillere var dog tydeligvis kommet godt i form, for de fik klaret den sidste udfordring til et 13-tal på den gamle skala.

TJEK OGSÅ: Udfordring #3: Del en Twix

Pernille Wichmann – central midt – skålede i Twix:

Fucking Flink udfordring #3: Del en Twix med en du ikke kender. På baren hvor jeg drikker fredagsøl deler jeg en Twix med den flinke bartender #fuckingflinkdigselv #fflinkstagram #godweekend

Posted by Pernille Wichmann on Friday, 23 October 2015

TJEK OGSÅ: Cyklede ud i fredagen med en dele-Twix

Hele Danmark rundt
Samtidig med de 11 spillere klarede disse tre udfordringer, var vi hos Fucking Flink rundt i landet for at afprøve teknikker fra Lars AP’s nye FUCKING FLINK DIG SELV. Mandag var vi i Aarhus med BFF-eksperimentet, onsdag skulle fem fynboer bruge 100 kr. på andre mennesker, og fredag stod vi klar fra morgenstunden med dele-Twix i København. Og det var fedt at se, at folk troppede op til disse events – og at ringene stille og roligt spredte sig i vandet.

lowbanner1

Læg en Fucking Flink besked

comments