FUCKING FLINK

Vi danskere – nogle af verdens lykkeligste – skal i 2025 tage røven på alle.
Vi skal være verdens fucking flinkeste.

Fucking Flink Foredrag

Står du og mangler et foredrag med humor og en højere mening?

Hej Nabo!

Vi går et ekstra skridt for det gode naboskab.

Blog

Postkort til en fremmed

 I marts 2021 skriver vi postkort til fremmede. Fordi et håndskrevet postkort kan noget særligt. Og fordi vi måske er i underskud af menneskelig kontakt. Og fordi det er hyggeligt. Det er i virkeligheden såre simpelt: Vi skriver et flinkt postkort, slår en tilfældig adresse op og sender postkortet afsted. Så er der højst … Continued

👉 MEDUDVIKLERE SØGES 👈

Inden corona var vores mentale helbred skidtmas. Så kom måneder med social afstand. Foran os skubber vi en tung dyne af national nedtrykthed, vi kommer til at forholde os til. Vi skal bekæmpe isolation. Skrue op for den kollektive sociale termostat. Men hvordan, makker? Vi introducerer: HÅBSKOLEN Hvorfor? Da Danmark for 200 år siden gik bankerot … Continued

Hvad Biden burde gøre

Amerika har fået en ny præsident. Og stakkels ham. Joe Biden skal samle en delt nation. Og nu håber vi ikke, det sker. Men over de sidste 70 år er det, der sker i Amerika, med nogle års forsinkelse slået igennem i Danmark. Med Men In Black-demonstrationerne har vi haft vores egen mini-version af stormen … Continued

Persondatapolitik for FFlink ApS

Persondatapolitik for FFlink ApS Har du spændt sikkerhedsselen? Godt – så kører vi: Databeskyttelsespolitikken gælder for indsamling og brug af personoplysninger for FFlink ApS. FFlink ApS er dataansvarlig FFlink ApS er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. FFlink ApS’ kontaktoplysninger er: FFlink ApS 
Vognmagergade 10, 1 1120 København K Danmark CVR: 34895872 Mail: hej@fflink.dk Du … Continued

Sådan startede det

Begyndelsen

I 2010 lavede Lars AP et nationalt allekald. Han skrev bogen Fucking Flink og spurgte: Hvorfor er vi – et af verdens lykkeligste folk – ikke også verdens flinkeste? Siden er det gået derudaf. I efteråret 2012 blev Fucking Flink-facebooksiden Danmarks hurtigst voksende, med større vækst end LEGOs globale facebookside, ja selv mere vokseværk end Linse Kesslers facebookside. Ud over væksten på de sociale medier, er der blandt kommuner, virksomheder, og helt ud i udlandet en kraftigt stigende interesse for, hvordan vi bliver bedre til at være fucking flinke … og få det bedste ud af hinanden.

I dag tæller Fucking Flink mange mennesker. Rigtig mange. Men for at bevægelsen for alvor får ben at gå på, må der gerne være flere endnu. Måske dig? Og dem omkring dig? Kom bare tættere! Det er her, lejrbålet blusser. Lejrbålet for alle os, der er enige om at gå efter målet:

At vi danskere – verdens lykkeligste – også en dag skal blive verdens flinkeste folk.

Læg en Fucking Flink besked

comments

Hvad så nu?

Men et like forandrer ikke verden. Kun handling gi’r forvandling. Fucking Flink har løbende projekter og sociale eksperimenter, som du kan blive en del af.

Vær den første til at høre om dem ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev her.

Læg en Fucking Flink besked

comments

Hvem er vi?

Siri Carlslund

Grafisk designer

Siden 2013 har jeg arbejdet som Fucking Flinks grafiske designer. Jeg omsætter Fucking Flink koncepter så du kan se dem for dig – og bruger ellers al min energi på alt sanseligt :)      

siri@fflink.dk

Tina Werborg

Partner

Gennem de sidste to år har jeg forsøgt at holde styr på alle de forskellige flinke projekter og initiativer, vi kaster os ud i i projekt Fucking Flink – fra Fucking Flinkeskole til servicekoncepter hos DSB. Allerhelst vil jeg udvikle og skabe, men der skal jo også betales både løn og regninger. Og det gør jeg med glæde.

tiwe@fflink.dk

Lars AP

Stifter og partner

Jeg tror på, at vi skal op af stolene, hvis vi – nogle af verdens lykkeligste – også skal blive verdens flinkeste. Er det et blåøjet mål? Ja! Men det er da også de vilde mål, vi skal stile efter. Jeg ta'r gerne det første skridt. For én ting har jeg lært: Det rykker ved ens grænser. Men det er også super sjovt!

lap@fflink.dk

Torben Kloster

Journalist

Jeg er journalist og står for en del af kommunikationen hos Fucking Flink. Jeg udvikler koncepter, fx at få unge mennesker til at slukke deres mobil (det er ikke så nemt, skulle jeg hilse at sige). Og laver arrangementer, fx når vi finder den flinkeste lejr på Roskilde Festival. Fucking Flink gør mit liv eventyrligt. Og bare sjovere at leve. Her puster jeg mælkebøtter sammen med en lille fyr i Frankrig.

torben@fflink.dk

Kontakt

Skriv til os på hej@fuckingflink.dk

Adresse

Fucking Flink
Vognmagergade 10, 1
1120 København K
Danmark